Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


19 november 2004


APELDOORN - Fietser loopt hoofdwond op


Een 84-jarige Apeldoornse fietser heeft donderdagmorgen (18/10) door een aanrijding op de Ugchelseweg een hoofdwond opgelopen. Hij kreeg rond 10.55 uur geen voorrang van een 22-jarige automobilist uit Apeldoorn die linksaf sloeg en de naast haar rijdende plaatsgenoot aanreed. De man kwam ten val en liep een hoofdwond op. Een ambulance vervoerde hem naar het Lukasziekenhuis. De politie lichtte zijn echtgenote in.


APELDOORN - Cafetaria overvallen


Een onbekende man heeft donderdagavond een cafetaria aan het Hofveld overvallen en een onbekende hoeveelheid geld meegenomen. De dader, in het zwart gekleed en met een bivakmuts op, kwam rond 23.35 uur de cafetaria binnen en eiste onder bedreiging van een mes geld. De medewerker moest het geld uit de kassa halen en aan de overvaller geven. De overvaller bedreigde ook een medewerker in de keuken met een mes. De cafetaria is in korte tijd voor de tweede keer overvallen. De politie stelt een onderzoek in.


APELDOORN - Politie helpt bejaarde vrouw overeind


De politie heeft donderdagavond, samen met ambulancepersoneel, in haar woning in Apeldoorn-Zuid een 99-jarige Apeldoornse vrouw overeind geholpen die was gevallen. De politie kreeg rond 20.20 uur melding dat er een oudere vrouw was gevallen en niet meer op eigen kracht overeind kon komen. De politie sloeg een ruitje van een deur in die op slot was en hielp de vrouw samen met het personeel van de ambulance overeind. De vrouw had geen letsel opgelopen.


APELDOORN - Achttien fietsers in de fout

Tijdens een verlichtingscontrole heeft de politie donderdagmorgen op het Stationsplein in totaal achttien fietsers een bekeuring gegeven voor het niet hebben van een deugdelijke verlichting op de fiets. Vier van hen hadden alleen een voor- of achterlicht en de rest geen van beide.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 58
---- --