Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 november 2004


Epse - Bestuurder botst tegen surveillance auto


Donderdagmiddag is op de Deventerweg een 29 jarige bestuurder uit Deventer tegen een politieauto gebotst. Deze moest stoppen voor het rode verkeerslicht. De Deventenaar zag dit waarschijnlijk te laat. Bleek dat de Deventenaar had gedronken en hij blies op het politiebureau 1,8 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.


Eefde - Tegen boom


Een 34 jarige automobiliste uit Deventer raakte donderdag rond 17.00 uur licht gewond nadat ze tegen een boom was gebotst. De vrouw reed over de Quatre Brasweg richting Gorssel. Plotseling kwam haar een fietser tegemoet die midden op de weg reed. Zij moest uitwijken en kwam aan de rechterkant in de berm. Hierdoor raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. De fietser is niet gestopt. De bestuurster had pijn aan arm en knie en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Steenderen - In auto ingebroken


In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een auto aan de Harmen Addinkstraat. Er werd een portierslot geforceerd. Weggenomen werd de autoradio cd-speler. Een 23 jarige inwoner uit Steenderen heeft aangifte gedaan.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde


---- --