VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Live castalbum musical Crazy For You vandaag in de winkel

Amsterdam, 19 november 2004


Het live castalbum van de Nederlandstalige Gershwin musical Crazy For You is vanaf vandaag te koop. Het album is een live recording van de voorstelling, waarin onder anderen Joke de Kruijf, Dick Cohen, Chantal Janzen en Anouk van Nes de hoofdrol spelen. Samen met dertig musicalacteurs en een groot live orkest, spelen zij avond aan avond voor volle zalen. Op de CD staan totaal 21 nummers van Gershwin, waaronder klassiekers als 'I Got Rhythm', 'They Can't Take That Away From Me' en 'Embraceable You'. De Nederlandse vertaling van de nummers is verzorgd door Seth Gaaikema. Universal Music brengt de CD uit.

Het romantische verhaal van Crazy For You speelt zich af in de theaterwereld. Het Gaiety Theater in Nevada balanceert op de rand van bankroet totdat de rijke bankierszoon Bobby Child (Dick Cohen) met zijn passie voor theater een reeks spectaculaire verwikkelingen op gang brengt. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op Polly (Joke de Kruijf), de trotse bijdehante dochter van de eigenaar van het oude theater. De show straalt optimisme uit, als tegenwicht tegen de toen moeilijke economische tijden in de Verenigde Staten.

Tot en met aanstaande zondag is Crazy For You te zien in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Daarna verhuist de show naar Maastricht. Tot eind juni 2005 speelt de voorstelling in de grote theaters in Nederland. Voor meer informatie: www.musicals.nl Voor reserveringen kan men contact opnemen met TopTicketLine: 0900 - 300 5000 (45cpm).

Noot voor de redactie/