Ingezonden persbericht


BITS Group uitgeroepen tot winnaar Excellence award 2004

Aalsmeer, 19 november 2004, De Excellence Award 2004 is dit jaar uitgeroepen aan de onderneming die het beste scoort op het gebied van "Change". Ondernemers die durven te innoveren, "out of the box" weten te denken, aan product- en marktinnovatie doen, moderne technologieën toepassen en nieuwe samenwerkingsverbanden zoeken. In de categorie 50+ werknemers is de BITS Group gisteren tijdens de uitreiking van de Excellence award uitgeroepen tot de winnaar.

De juryleden die de BITS Group hebben beoordeeld zijn de heer van Dijk, Wethouder Economische Zaken Gemeente Haarlemmermeer, en de heer Haverkort, Rayon Directeur ING Bank Haarlemmermeer. In hun juryrapport schreven zij het volgende over de BITS Group: "Gezien het thema van de Excellence Award "Change anno 2004", heeft de jury besloten om de BITS Group uit te roepen tot winnaar van de Excellence Award 2004. De BITS Group is een jong bedrijf dat erin geslaagd is om in een record tempo haar visie om te zetten in een daadwerkelijke marktstrategie en productaanbod. Door een gerichte bedrijfsovername en het zoeken van strategische samenwerkingspartners is de BITS Group erin geslaagd een bedrijfsverandering door te voeren waardoor de oprichters van de BITS Group hun visie hebben kunnen verwezenlijken. Op een goede wijze hebben zij het interne veranderingsproces vormgegeven en begeleid. De BITS Group maakt het mogelijk voor bedrijven om een professionaliseringsslag te maken in de opbouw, begeleiding en beheer van IT omgevingen. Opgestart in een periode van laag conjunctuur is het een presentatie van formaat zo snel te kunnen groeien. Duidelijk is dat het product aanslaat, in al haar eenvoud, en anderen in staat stelt veranderingsprocessen versneld te kunnen doorvoeren. Afgezet tegen de andere bedrijven vind de jury de uitstraling, de mate van innovatie het grootst."

De BITS Group
De BITS Group is de financiële holding van de werkmaatschappijen Reliance, InfraControl en BITS International. Wij zijn een gespecialiseerde en innovatieve IT onderneming op het gebied van implementatie, migratie en service management (beheer). Alle oplossingen zijn gebaseerd op de Out of the Box strategie; we leveren oplossingen tegen een vaste prijs per werkplek per maand of een vaste prijs per afgesproken activiteiten. We gaan hierbij ook een resultaatsverplichting aan om succes te kunnen garanderen.

Een voorbeeld van één van onze Out of the Box oplossingen is 'Office Out of the Box'. Dit is een geïntegreerde oplossing voor uw kantoorautomatisering met een hogere gebruikerstevredenheid. Met Office Out of the Box heeft u een gegarandeerde beschikbaarheid tegen een vaste prijs per werkplek.

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.bitsgroup.nl of zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 0297-381 254


---- --