Ingezonden persbericht

LBL organiseert werkconferentie op 19 november 2004

Individuele en collectieve levensloop centraal

UTRECHT, 20040701 -- De standaardlevensloop van eerst leren, dan werken of zorgen en vervolgens pensioen is aan het verdwijnen. Mensen willen zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en willen eigen combinaties van activiteiten in de verschillende levensfasen maken. Het maken van leeftijdsonderscheid in regelgeving en beleid staat meer en meer ter discussie.


De werkconferentie vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. U bent welkom vanaf 10.00 uur. Het programma wordt om 17.00 uur afgerond met een informeel samenzijn. De inspirerende omgeving en natuurlijk het creatieve en interactieve programma staan garant voor een productieve en feestelijke bijeenkomst. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de bijeenkomst willen wij de blik op de toekomst richten en samen met u bespreken wat de belangrijkste voorwaarden en instrumenten zijn om in 2010 de leeftijdloze levensloop binnen bereik te brengen. Door de aanwezigen wordt een beknopt advies met topprioriteiten samengesteld dat aan het eind van de middag wordt aangeboden aan beleidsverantwoordelijken op politiek en maatschappelijk terrein.

Als u belangstelling heeft voor deze werkconferentie verzoeken wij u een email te sturen aan pr@leeftijd.nl. U ontvangt dan in september een definitieve uitnodiging.



Ingezonden persbericht