VASTGOED BELANG
http://www.vastgoedbelang.nl

Uitreiking eerste certificaat Kamerverhuur in Amersfoort

Uitreiking eerste certificaat Kamerverhuur in Amersfoort

Hein Bos, directeur van Vastgoed Belang, heeft het eerste certificaat Kamerverhuur in Amersfoort uitgereikt aan de heer W. de Vries van Heembeheer uit Amersfoort.

Het procescertificaat geeft aan, dat de verhuurder en de gecertificeerde panden aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De verhuurder heeft niet alleen de gestelde eisen voor brandveiligheid gerealiseerd, maar voldoet tevens aan de in de nationale beoordelingsrichtlijn vastgelegde eisen inzake het dagelijks beheer van de panden, het onderhoud van de installaties, de hoogte van de huurprijzen, huurcontracten, hygiëne e.d.
Iedere twee jaar wordt door SKW Certificatie BV gecontroleerd of de panden en de verhuurder nog voldoen aan de eisen van het certificaat.

De uitreiking vond plaats op woensdag 17 november jl. in Terminus De Onthaasting te Amersfoort.

Meer informatie over het procescertificaat treft u aan op: www.skw-certificatie.nl
Kies op de pagina in het linkermenu voor producten, vervolgens scrollt u voor een nadere toelichting naar Komo-Procescertificaat voor het verhuren van onzelfstandige woonruimte.

Vastgoed Belang, de Nederlandse Vereniging van Beleggers en Eigenaren, behartigt de belangen van de particuliere verhuurders. Zij heeft circa 9.000 leden. In totaal verhuren particuliere verhuurders ongeveer 450.000 woningen en zijn daarmee de tweede partij in Nederland. Daarnaast beleggen particulieren in kantoren, winkels en bedrijfsruimten.

Voor nadere informatie:
Monique Rehorst, directiesecretaresse, tel. (06) 53 12 70 70, mre@vastgoedbelang.nl, www.vastgoedbelang.nl

19 nov 04 19:46