Politie Zeeland


Z-10750-2004 Vier aanhoudingen na winkeldiefstal

Naar aanleiding van een gepleegde winkeldiefstal bij een winkel in Hulst, aan het Stationsplein, zijn vrijdagavond rond 18.00 uur vier vrouwen aangehouden.
De vier, afkomstig uit Axel en Terneuzen, en varierend in leeftijd tussen 23 en 49 jaar, worden ervan verdacht kleding te hebben weggenomen uit de winkel. Na verhoor zijn zij weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-10751-2004 Verkeerscontrole Kapelle

Bij een verkeerscontrole in Kapelle, tijden onbekend, heeft de politie drie bekeuringen uitgeschreven.
Twee bestuurders reden door het rode verkeerslicht, een aanhanger had geen losbreekreminrichting.


Z-10752-2004 Onder invloed

Omstreeks 00.25 uur vannacht, is in Terneuzen, op de Rooseveltlaan, een 36-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
De man, afkomstig uit Terneuzen, moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.


W-10753-2004 Brommer bijna gestolen

In de Scheldestraat in Vlissingen is een diefstal van een brommer verijdeld door de 45-jarige Vlissingse eigenaar van de bromfiets.
Hij zag dat een man er met de brommer vandoor ging in de richting van de Kasteelstraat en rende de man achterna. De man keek achterom, en toen hij zag dat hij achtervolgd werd, heeft hij snel de brommer laten vallen. Toen de man de Kasteelstraat in rende heeft de eigenaar zijn achtervolging gestaakt en heeft hij de bromfiets opgeraapt. De brommer was, door de diefstal en de val op de grond, wel beschadigd. Een schadebedrag is niet bekend.


O-10754-2004 Onder invloed

In Heinkenszand, op de Eendvogelstraat, is een 33-jarige automobilist uit Heinkenszand betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.


O-10755-2004 Verlichting aan.

Tussen 00.00 en 01.00 uur heeft de politie een verlichtingscontrole uitgevoerd in de Piet Heinstraat in Goes.
In totaal werden vijf verbalen uitgeschreven.


O-10756-2004 Onder invloed

In Zierikzee, op het Groene Weegje, is vannacht omstreeks 02.16 uur, een 33-jarige automobilist uit de gemeente Moerdijk betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van drie uur.





Politie Zeeland