2e persbericht van zaterdag 20 november 2004

Eindhoven 20-11-2004 - Berichten uit de regio

Veldhoven: Tasjesroof

Zaterdag rond 12.15 uur is een 58-jarige vrouw uit Veldhoven op de Pleintjes beroofd van haar handtas. Een man trok de tas bij de vrouw van haar schouder. De vrouw zag dat de man honderd meter verderop de tas weggooide. Haar portemonnee met enkele pasjes en ongeveer honderd euro was gestolen. De dader was een man van 25 tot 30 jaar oud. Hij was ongeveer 1.75 tot 1.80 meter groot. Hij had blond kort haar, droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas.

Bladel: Inbraken

Vrijdag overdag is ingebroken in een woning aan Het Bosch in Bladel. Er werd aan de achterkant van de woning een raam opengebroken. De inbreker heeft reservesleutels en een afstandsbediening van een tv gestolen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een tankstation aan de A67 onder de gemeente Bladel. Met vermoedelijk een moker werd een ruit ingeslagen. Er is een nog onbekende hoeveelheid sigaretten gestolen.

Gemert: Drie mannen aangehouden tijdens vechtpartij

Zaterdagmorgen om 2.45 uur zijn aan het Binderseind in Gemert drie mannen aangehouden. Twee van hen, een 25-jarige inwoner van Gemert en een man van 24 uit Aarle Rixtel, waren betrokken bij een ruzie die ontaardde in een vechtpartij waarbij de twee een man sloegen en schopten. De derde man, een 20-jarige inwoner van Uden, ruide het geweld verder op. Ook hij moest mee naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt. De andere twee gingen voor verder onderzoek de cel in. Een jongen van 18 uit Venray raakte bij de vechtpartij licht gewond. De aanleiding tot de ruzie wordt door de politie nader onderzocht.

Bakel: Dronken Pool aangehouden

De politie heeft zaterdag rond 4.45 uur op de Auerschootseweg een 30-jarige Pool aangehouden. Politieagenten zagen hem met zijn auto van links naar rechts over de weg slingeren. Een alcoholtest op het politiebureau gaf een resultaat van 2,2 promille. De man had geen identiteitspapieren bij zich en hij gaf steeds wisselende namen op. Mede daarom is de man ingesloten.

Deurne: Verkeerscontrole

De politie heeft vrijdagavond van 21.00 uur tot vrijdagnacht tot 3.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Helmondsingel in Deurne. Er werden drie bestuurders bekeurd die alcohol gedronken hadden. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt. Verder werden zeven bekeuring opgemaakt onder meer voor verlopen APK keuringen en verlichting die niet in orde was. Een persoon, een 28-jarige man uit Litouwen, werd aangehouden omdat tegen hem nog een boete openstond van ruim 1100 euro. Deze man is ingesloten.