Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

The Prodigy op Revolution III

Hilversum 7 september 2004 - Nokia Dance Department heeft vandaag bekend gemaakt dat The Prodigy de hoofdact is van de derde Revolution in de Heineken Music Hall op zaterdag 20 november a.s. De kaartverkoop van Revolution III start zaterdag 11 september a.s. Ook deze derde editie van de serie dance-events met een wereldprogrammering voor een revolutionair lage entreeprijs wordt georganiseerd door Nokia Dance Department en Mojo Concerts. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Nokia Dance Department-dj Wessel van Diepen: The Prodigy is na een afwezigheid van zeven jaar eindelijk terug met een revolutionair album. Ik ben er ongelooflijk trots op dat The Prodigy voor het eerst weer live te zien zal zijn tijdens ons dance-event: Revolution.

The Prodigy

Firestarter , Out of space en Smack my bitch up waren hits van The Prodigy. Het nieuwe album 'Always Outnumbered, Never Outgunned' van The Prodigy is onlangs verschenen. Het is het eerste studioalbum van The Prodigy sinds de bestseller 'The Fat Of The Land' uit 1997 en is nu al een groot succes. Het album is in Engeland op de nummer 1 binnengekomen in de albumlijst en in Nederland op nummer 4 in de Album Top 100.

De eerste twee Revolution-edities waren beide uitverkocht. Tiësto, Futureshock, Remy, David Guetta en Cross vormden de line-up van de eerste editie in de Heineken Music Hall in november 2003. Tijdens de tweede exclusieve editie afgelopen mei in Hotel Arena bestond de line-up uit Sander Kleinenberg, Timo Maas en een zeer speciaal live optreden van Secret Cinema.

Op de website www.revolutionnow.nl zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Datum: Zaterdag 20 november 2004

Locatie: Heineken Music Hall

Prijs kaarten: ¬ 29, 50 (ex fee)

Tijd: 22:00 6:00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de losse voorverkoopadressen: Outland Records, Amsterdam, Cyber Records, Leiden en Basic Beat, Rotterdam.

Nokia Dance Department

Wessel van Diepen brengt elke zaterdagavond van 20 tot 24 uur de heetste, de meest exclusieve en de meest actuele danceplaten ten gehore in Nokia Dance Department op Radio 538.



Ingezonden persbericht