CDA

21-10-04

Inschrijving derde CDAV Loopbaandag geopend

Op 20 november organiseert het Steenkampinstituut samen met het CDAV de derde loopbaandag voor CDA-vrouwen met ambitie. Bedoeling is vrouwen te ondersteunen en te stimuleren om hun talenten in te zetten. Gasten op deze dag zijn onder meer Yvonne Timmerman-Buck en Yvonne van Rooy.

Tijd, plaats
De Loopbaandag is op zaterdag 20 november van 9.30 tot 16.30 uur. Plaats: het stijlvolle hotel/theater/congrescentrum FIGI in Zeist. FIGI is goed te bereiken met auto en met openbaar vervoer. Bij de bevestiging van uw deelname sturen wij u een routebeschrijving toe.

Thema
Het jaarthema 2004 van het CDAV is "Mobiliteit". Je weg vinden in hoofd- en nevenfuncties in politiek en maatschappij is misschien wel vergelijkbaar met het deelnemen aan het drukke verkeer. De Loopbaandag, die het CDAV samen met het Steenkampinstituut organiseert, wil vrouwen ondersteunen en stimuleren om hun talenten in te zetten.

Ochtendprogramma
De dag begint met een inleiding met beeld en geluid door Monic Bührs en Elisa de Groot van het bureau In Touch women resource management. De inleiding is getiteld "Stratego voor vrouwen" en gaat, samen met de zaal, in op de mechanismen die een rol spelen wanneer ambitieuze mannen en vrouwen met elkaar te maken krijgen. Hierna zal de voorzitter van de Eerste Kamer, Yvonne Timmerman - Buck een interview geven waarin zij spreekt over haar eigen (politieke) carrière en haar persoonlijke motivatie bij de keuzes die zij maakte.

Middagprogramma
Na de lunch zijn er twee workshoprondes met uiteenlopende thema's. Zo zal Yvonne van Rooy, oud- Tweede-Kamerlid en oud-staatssecretaris, voorzitter van het College van bestuur van de Universiteit, een workshop verzorgen over "voorsorteren en invoegen" in de politiek . Twee workshops zijn dit jaar speciaal bedoeld voor de gevorderde loopbaandag-bezoekster.

>> Beschrijving van de workshops

De loopbaandag sluiten we af met een borrel.

>> Een overzicht van het programma vindt u hier

Deelname/opgave
Deelname aan deze dag kost 15,00. Dat is inclusief lunch en verdere consumpties. Deze kosten kunt u aan de ingang voldoen. U kunt zich aanmelden per post met dit formulier U kunt de gegevens uit het formulier ook overnemen in een e-mail naar si@bureau.cda.nl.

>> Download aanmeldingsformulier

De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Bij de bevestiging zit een routebeschrijving.