Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

SURINAME INFORMATIEMIDDAG OP 20 NOVEMBER

LAAT U INFORMEREN OVER KLEURRIJK SURINAME!

Amsterdam, oktober 2004... Voor iedereen die zich wilt laten informeren over de vele mogelijkheden van kleurrijk Suriname tijdens de bruisende Suriname informatiemiddag in Amsterdam op zaterdag 20 november a.s. Er is gekozen voor een schitterende locatie, de Hortus Botanicus, passend bij het prachtige Suriname. Deze bijeenkomst vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur, en de bezoeker komt alles te weten over het land en wat het te bieden heeft. Dit geldt zowel voor de avontuurlijke vakantieganger als voor de reiziger die op zoek is naar rust en natuur.

Informatiemiddag
De middag wordt georganiseerd omdat Suriname, het land dat als toeristische bestemming steeds vaker in the picture staat, voor velen nog steeds een onbekende vakantieplek is. Wernard Immink, directeur van Suriname Holidays, informeert de bezoekers op enthousiaste wijze over de talrijke mogelijkheden die het prachtige land biedt. Zo kun je in Suriname prima met Nederlands terecht, zijn er mooie rondreizen te maken en is het eten voortreffelijk. Een trektocht door het Amazonegebied, uitrusten in een hangmat aan het strand op Galibi, genieten van het bruisende Paramaribo, authentieke indianendorpjes bezoeken; het is allemaal mogelijk tijdens een reis door Suriname.

Entree
Entreekosten zijn E 5,- per persoon en kan worden terug ontvangen wanneer men via Suriname Holidays binnen zes maanden een reis naar Suriname boekt. Een drankje, een informatiepakket en toegang tot de Hortus Botanicus zijn bij de prijs inbegrepen. De Hortus Botanicus in Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de buitentuin en de vlinder- en palmenkassen groeien maar liefst 6.000 planten van ruim 4.000 verschillende soorten.

Alle bezoekers ontvangen een informatiepakket vol met informatie en nuttige tips voor het plannen van een 'Switi Sranan' avontuur!

Toeristische informatiemiddag Suriname

Datum : Dinsdag 20 november 2004

Lokatie : Laranjazaal op de hoek van de Plantage Middenlaan

Amsterdam
Tijd : 14:00-17:00 uur

Aanmelden kan telefonisch 020 330 14 11 of per e-mail info@surinameholidays.nl. Voor meer informatie zie: www.surinameholidays.nl.