TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-11-2004

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 20 november
Radio 2 - 16.00 uur

Veelzijdige artiesten in tros muziekcafÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 20 november a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer de volgende artiesten:

Uit België komt Ozark Henry, het muzikale pseudoniem van Piet Goddaer. Zijn meest recente cd staat vol met liedjes waarvoor hij inspiratie heeft gekregen tijdens een reis door Zuid-Afrika. Zaterdag treedt Ozark Henry op in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook is Sailor te gast. Deze Britse formatie is bekend van hun oude hits 'A glass of champagne' en 'Girls girls girls'. Ze vieren hun dertigjarige jubileum met concerten in Nederland en natuurlijk doet Sailor ook TROS MUZIEKCAFÉ aan!

De stem van Marcel Kapteijn is onlosmakelijk verbonden met de grote hit 'You' die Ten Sharp begin jaren negentig scoorde. Ten Sharp ligt op dit moment voor onbepaalde tijd stil, maar dat betekent niet dat Marcel Kapteijn zijn stembanden niet warm houdt. Hij bracht onlangs een eigen album uit. Zaterdag brengt hij een aantal nummers van dit album ten gehore.

En hier is Nederland wel even aan toe: de 'Brengers van het goede nieuws', ofwel Bushira komt langs. Achter deze bandnaam - die uit het Swahili komt - gaat een Nederlands duo schuil. Ze maken popmuziek en hun titelloze debuutalbum is door henzelf geproduceerd. 'Life goes on' is de naam van hun huidige single en die spelen ze zaterdag uiteraard live in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.