Gemeente Best

21-10-2004
Sport- en beweeglessen voor senioren

Bewegen, gewoon doen!

Alle inwoners tussen de 55 en 65 jaar in de wijken Wilhelmindorp, Kantonnier, Batadorp, Speelheide en de Leeuwerik worden eind oktober aangeschreven door de gemeente Best en uitgenodigd om deel te nemen aan sportieve aciviteiten. Overige wijken volgen later.

Het GALM-SCALA project biedt een gezellig, gezond en gevarieerd sport- en spelprogramma. Voorbeelden van lessen zijn: circuit, bewegen op muziek, verschillende balsporten en racketsporten. (GALM staat voor Groninger Actie Leven Model en SCALA staat voor Strategie voor mensen met en Chronische Aandoening: een leven lang Actief)

Op zaterdag 20 november is er eerst een fitheidstest voordat het sport-introductieprogramma van 12 weken volgt. Na deze introductieperiode kunt u aan een vervolgprogramma meedoen. In de brief van de gemeente vindt u alle informatie over dit project

Mocht u geen brief hebben ontvangen en u wilt deelnemen, neem dan tijdig contact op met de zorgcentrale Best, telefoon 0499-335150. Hier kunt u ook met andere vragen over het project terecht.