Ingezonden persbericht


VERKADEALBUMS vanaf 1903 op de VerzamelaarsJaarbeurs

Anton Siedsma uit Hoofddorp is een verzamelaar van Plaatjesalbums en met name de Verkadealbums van Jac. P. Thijsse. Op 20 en 21 november 2004 is hij een van de 2500 standhouders op de Grote Internationale VERZAMELAARSJAARBEURS in Utrecht. In zijn stand 8407 meteen links bij binnenkomst van hal 8 Curiosa kunnen zijn vele dubbele albums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht.

Op veel zolders en vlieringen liggen vaak onder het stof veel oude Plaatjesalbums. Siedsma adviseert alle bezoekers aan deze internationale verzamelbeurs de albums onder het stof vandaan te halen en deze verzamelwaar mee te nemen om de waarde ervan te vernemen, of het materiaal om te ruilen of te verkopen. Het is altijd weer bijzonder spannend welke hem nog ontbrekende oude plaatjesalbums of losse plaatjes worden meegenomen of aangeboden.

Ook kan men aan zijn stand Oude Schoolplaten en alles van AAP-NOOT-MIES bewonderen. Info: 023 - 5614727 of stuur een mailtje siedsma@quicknet.nl of kijk op: www.kinderlines.nl/siedsma

Heel verzamelend Nederland kijkt zeker reikhalzend uit naar dit gigantische verzamelweekend. Ook de niet-verzamelaar komt aan zijn trekken met vele exposities, een taxatieplatform, enz. enz.

Neem dus al je verzamelwaar mee naar deze beurs!

Meer info is te vinden op de Site van de Verzamelaarsjaarbeurs : http://sites.vnuexhibitions.com/sites/verzamelaarsjaarbeurs/nl


---

VerzamelaarsJaarbeurs 2004, Jaarbeursplein in Utrecht:

Zaterdag 20 november van 09.00 tot 18.00 uur. Zondag 21 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijs: ¬ 10,- per persoon.

Met kortingsbon en in de voorverkoop via de ANWB-kantoren ¬ 9,-

Info : Tel. (0)30-2952795 Fax. (0)30-295 28 17
Project Assistent: Sicco Hesselmans
E-mail: sicco.hesselmans@vnuexhibitions.com

=================================

KLIK aan de SITES :

http://hobby.clubs.nl/verkade

http://school.clubs.nl/schoolplaten