Het Nederlandse Rode Kruis

26 oktober 2004
Meld je aan voor de Street Experience Workshops van FunX!

Voor jongeren met een lichamelijke handicap organiseert het Rode Kruis samen met de radiozender FunX een speciale vakantieweek met zogenaamde Street Experience Workshops. Het worden een aantal waanzinnige dagen met flink wat verrassingen. FunX host Morad verwelkomt de deelnemers op de eerste dag en FunX DJ Idriss is ook van de partij.

Rappen, scratchen, battlen
Er zijn excursies in de omgeving en je kunt heerlijk relaxen in een aangepast zwembad. Verder vindt er één keer per dag een workshop plaats. Er is een club DJ en ook leden van ISH komen voor het geven van workshops. Er is een ervaren rapper bij, je leert scratchen en op de woensdagavond vindt er een heftige battle plaats.

De workshops vinden plaats van zondag 21 t/m donderdag 25 november 2004 in Hotel De Paardestal in Rheden vlakbij Arnhem. Voor elke deelnemer kan er één begeleider mee. Dat mag je eigen vriend of vriendin zijn. Je broer of zus. Of iemand anders in je vrienden- of familiekring.

Vrijwilligers ook welkom!
Geen handicap? Je kunt ook mee als vrijwilliger. Je helpt dan de jongeren met een handicap. In totaal is er plek voor 12 deelnemers en 12 begeleiders. Deelname is gratis, je betaalt alleen het vervoer naar Rheden. Wees er dus snel bij!

Aanmelden
Stuur een e-mail naar het Rode Kruis: klik hier! Zet in de e-mail in ieder geval je naam, je geboortedatum en je telefoonnummer, en of je als deelnemer óf als vrijwilliger mee wilt. Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt! Er wordt contact met je opgenomen. Bij een te groot aantal aanmeldingen zal er een loting plaatsvinden.