Gemeente Amsterdam

Gratis concert op Museumplein
18 november 2004 - Djoe Lan Tan

Een aantal Nederlandse artiesten geeft zondag 21 november aanstaande van 15.00 tot 17.00 uur een concert onder het motto Stay Close ! De optredens vinden plaats op het Amsterdamse Museumplein en roepen met name de jongeren uit alle gemeenschappen in Nederland op om vooral bij elkaar te blijven. Aanleiding voor het initiatief van de artiesten is de moord op Theo van Gogh.

Tijdens het concert zullen in ieder geval de volgende artiesten optreden:

* Ali B

* Bløf

* K-liber

* Kane

* Kasba

* Frank Boeijen

* The Lau

* Lange Frans en Baas B (onder voorbehoud)

De kans is groot dat meerdere artiesten zich bij het initiatief van bovengenoemde grote namen zullen aansluiten. De presentatie van het concert zal in handen liggen van twee MC's van wie nu nog alleen Dolf Jansen genoemd kan worden. Het evenement wordt afgesloten met de Stay Close ! Party, onder aanvoering van The Partysquad.

De organisatie van het concert is in handen van Mojo Concerts. Mojo werd door diverse artiesten benaderd omdat zij recent ook de organisatie van het afscheid van André Hazes en het benefietconcert van Warchild hebben georganiseerd. De Gemeente Amsterdam ondersteunt het initiatief van de artiesten en zal de organisatie daar waar nodig faciliteren.

© Gemeente Amsterdam