Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem - Arnhemmer gewond, auto total loss na aanrijding
Publicatiedatum: 21-11-2004

Een 21-jarige Arnhemmer is vrijdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Huissensestraat in zijn woonplaats. Zijn auto raakte vermoedelijk total loss. Het ongeval gebeurde rond kwart over negen toen de Arnhemmer tijdens het rijden door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. Vervolgens reed hij de berm in en botste achtereenvolgens tegen een op de ventweg geparkeerde auto en een boom. Volgens de politie kan drankgebruik bij de automobilist worden uitgesloten. Wel stelt de politie nog een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Renkum - man aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 21-11-2004

De politie van Renkum heeft zaterdagmiddag een 49-jarige man uit die plaats aangehouden na een melding van huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 49-jarige echtgenote te hebben mishandeld. De dochter des huizes waarschuwde rond vijf uur de politie nadat er in de echtelijke woning ruzie was geweest. Agenten gingen hierop poolshoogte nemen en troffen het slachtoffer in de woning aan. Zij bleek enkele verwondingen in het gezicht te hebben en verklaarde zojuist door haar man te zijn geslagen na een huiselijke ruzie. De man werd hierop aangehouden in zijn woning. Hij is voor verhoor ingesloten. De vrouw moest zich onder doktersbehandeling stellen en deed later aangifte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Utrechter aangehouden na bedreiging in horecazaak
Publicatiedatum: 21-11-2004

De Arnhemse politie heeft zaterdagavond op de Rijnkade een 50-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van bedreiging met geweld. Dat zou gebeurd zijn in een horecazaak aan de Rijnkade. Het personeel van de zaak waarschuwde even voor tien uur de politie nadat er in de zaak onenigheid was ontstaan. De Utrechter zou daarbij een glas kapot hebben gegooid. Nadat personeel van de zaak de man buiten zette zou het hen hebben bedreigd te verwonden met het glas. De Utrechter bleek in kennelijke staat van dronkenschap en werd hierop door agenten aangehouden. Door het personeel van de zaak is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - botsing na alcoholgebruik

Publicatiedatum: 21-11-2004

Tegen een 40-jarige automobiliste uit Arnhem is door de politie proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw raakte zondagochtend betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Bergstraat met de Utrechtsestraat in haar woonplaats. Bij de aanrijding ontstond alleen blikschade, niemand raakte gewond. Gewaarschuwde agenten roken alcohol bij de Arnhemse en maakten later proces-verbaal op. Volgens de politie was de Arnhemse rond vijf uur vanaf de Bergstraat de Utrechtsestraat opgereden. Daarbij zou ze geen voorrang hebben verleend aan een haar van links over de Utrechtsestraat naderende taxi, bestuurd door een 46-jarige plaatsgenoot.