Politie Noord- en Oost Gelderland

Persberichten district IJsselstreek 21 november 2004

Zutphen
Inbraak
Baankstraat
Tussen 19 en 21 november
De bewoner deed aangifte van inbraak in de woning. Een deur van de bijkeuken werd geforceerd om binnen te komen. Weggenomen werd een lcd-scherm. Bij een woning aan het Nijhofslaantje in Epse werd van zaterdag op zondag geprobeerd in te breken. Ondanks braakpogingen lukte het de daders niet binnen te komen.

Lochem
Inbraak
Zutphenseweg
21 november omstreeks 05.00 uur
Werd ingebroken in een tankstation aan de Zutphenseweg. Een ruit werd ingegooid om binnen te komen. Het alarm ging af, maar de daders zagen kans nog snel een drietal sloffen sigaretten weg te nemen.

Warnsveld
Inbraak
Lage Weide
Van vrijdag 19 op zaterdag 20 november, tussen 17.00 en 13.00 uur werd ingebroken in een school aan de Lage Weide. Met een steen werd een ruit vernield. Door het gat in de ruit kon een beeldscherm worden weggenomen.

Toldijk
Gevaarlijk weggedrag
20 november omstreeks 23.45 uur
Agenten zagen een auto rijden die op een rotonde de middengeleider raakte en even later op een volgende rotonde nogmaals de middengeleider raakte. Agenten gaven een stopteken, dat kennelijk niet werd opgemerkt. Iets verderop op een recht stuk weg reed de bestuurster over de middenas van de weg en veroorzaakte daardoor bijna een aanrijding met een tegenligger. Uiteindelijk konden de agenten de auto laten stoppen. Van de vrouw, een 73-jarige inwoonster uit Zelhem, is het rijbewijs ingevorderd.


---- --