Gemeente Stein


Info-avond inrichting groen Dorine Verschureplein Elsloo 04-11-2004

De afgelopen 2 jaar zijn binnen onze gemeente in diverse wijken groenvoorzieningen opgeknapt. Het Dorine Verschureplein is nu aan de beurt.

Er is een concept groenplan opgesteld. Een belangrijk punt in dit concept groenplan is om de kleine boomsoort die op het plein staat te vervangen door grotere bomen. Grotere bomen kleden het plein meer aan en verhogen de sfeer. Voordat we de plannen definitief maken willen we graag uw mening. De uitvoering van het definitieve plan staat vanaf december op de planning.

De info-avond is op maandag 22 november a.s. van 19.00 tot 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze info-avond wordt er een toelichting gegeven. Het plan wordt besproken en u als bewoner en/of ondernemer kunt vragen stellen.

Om een indicatie te hebben hoeveel mensen de info-avond zullen bezoeken vragen wij u om u vooraf telefonisch aan te melden. Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u toch informatie over de plannen dan kunt u dit ook telefonisch opvragen. Uw contactpersoon is dhr. S. Notermans van de afdeling Openbare Werken tel. 046 4359231.