Gemeente Westerveld

15-11-2004
Gratis naar relatieconcert Johan Willem Friso Kapel

Maandag 22 november om 20.00 uur kunt u gratis naar het relatieconcert van de Johan Willem Friso Kapel. Gratis kaarten kunt u afhalen op het gemeentehuis in Havelte.

Dit is het laatste concert van de kapel. Vanaf 1 januari 2005 bestaan de Johan Willem Friso Kapel en de Koninklijke Militaire Kapel niet meer en wordt in Assen een nieuw harmonieorkest opgericht.

Relatie met de omgeving
De Johannes Post Kazerne van de Koninklijke Landmacht is een belangrijke organisatie in de gemeenten Westerveld en Steenwijkerland. De landmacht hecht er waarde aan een goed contact met de omgeving te onderhouden en doet dat onder meer door gratis relatieconcerten aan te bieden. De gemeenten Steenwijkerland en Westerveld laten blijken dit initiatief te waarderen door de organisatie hiervan gezamenlijk op te pakken.

Gratis naar laatste concert
Wilt u ook gratis naar het laatste relatieconcert van de Johan Willem Friso Kapel? Haal uw gratis kaarten af bij de balie van het gemeentehuis van Westerveld in Havelte.

Het relatieconcert vindt plaats op 22 november om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert is in Evenementenhal De Meenthe in Steenwijk, Stationsplein 1 in Steenwijk.