Gemeente Roermond

Wijziging gebruik parkeerterrein Loesbleik Roermond

De gemeente Roermond heeft bij de bouw van het Roercenter met de projectontwikkelaar afgesproken, dat na realisatie van de parkeergarage Roercenter het gebruik van parkeerterrein Loesbleik als openbaar parkeerterrein zou worden beëindigd. Uitgangspunt van deze afspraak is dat met de realisatie van de parkeergarage voldoende parkeercapaciteit beschikbaar is voor de bezoekers van dit deel van de binnenstad.

Vanaf maandag 22 november a.s. zal de toegang van het parkeerterrein Loesbleik met slagbomen worden afgesloten. De komende dagen starten de voorbereidende werkzaamheden hiervoor. Voor vergunning- en abonnementhouders is een uitzondering gemaakt. Voor beide categorieën is een apart deel van het parkeerterrein beschikbaar. Het parkeerterrein aan de Roersingel is alleen beschikbaar voor vergunninghouders. Het terrein vóór de slagboom aan de Ster is gereserveerd voor abonnementhouders.

Het resterende deel van het parkeerterrein blijft nog beschikbaar als de parkeergarage is gesloten of als de parkeergarage vol is. In het laatste geval kan alleen gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein tegen betaling van 2,-. Als de parkeergarage is gesloten, met name na 21.00 uur en op zondagen (niet koopzondagen), is het terrein vrij toegankelijk.

Het gebruik van het parkeerterrein als de parkeergarage Roercenter vol is, wordt door het parkeerverwijssysteem aangegeven. De verwijzingen naar het parkeerterrein Loesbleik op de bewegwijzering zullen dan de tekst VRIJ of het aantal nog beschikbare plaatsen aangeven. Ook bij de toegang wordt dit middels een groenlicht kenbaar gemaakt. Op de momenten dat het parkeerterrein niet in gebruik is, wordt dit aangegeven door een rood kruis in de displays op de parkeerverwijsborden.
Publicatiedatum: 15.11.2004 Bijgewerkt: 15.11.2004 Terug naar vorige pagina Terug naar boven

Persberichten

· Archief persberichten

Uitleg over het gebruik van deze site Help Reageren op deze pagina Reageren
Colofon
Colofon Vrijwaring
Vrijwaring

Link naar beginpagina
Informatie over de stad Roermond
Informatie voor (aspirant-) bewoners van Roermond Informatie over een bezoek aan Roermond
Informatie voor (aspirant) ondernemers in Roermond Informatie over projecten van de gemeente Roermond Naar beginpagina Lettergrootte aanpassen Printvriendelijke versie Informatie over bereikbaarheid Uitgebreide zoekmogelijkheden Snel zoeken:

________________ ZOEK

· Uitgebreid zoeken...