Mazda

15-11-2004

Mazda Verlichtingscontrole 2005

Naast het spetterende December Festival, dat vanaf 22 november a.s. bij Mazda van start gaat en loopt tot en met de laatste dag van dit jaar, biedt Mazda de klant ook een gratis controle van de verlichting aan. Ook deze actie start op 22 november en loopt vervolgens door tot
1 april 2005.

Zeker met de donkere dagen in het vooruitzicht en de daaraan gekoppelde winter is een goede verlichting uitermate belangrijk. Alle weggebruikers dienen goed zichtbaar te zijn en moeten uiteraard zelf ook een goed zicht hebben. Maar hoe weet men of de verlichting goed is en aan de juiste eisen voldoet ? Met name als het gaat om de koplampafstelling ?

Een bezoek aan de Mazda dealer brengt uitkomst. Hij zorgt voor een kostenloze analyse van alle verlichting, zowel interieur als exterieur. Is de verlichting in orde dan krijgt de klant de Mazda Verlichtingscontrolesticker 2005. Eventuele defecten of storingen pakken de technici, indien gewenst, meteen aan. Zij zorgen er ook voor dat de set met reservelampen waar nodig, in overleg met de klant, weer wordt aangevuld. Ook niet-Mazda-rijders zijn van harte welkom tijdens deze actie.

Beter licht? Xenonlicht!

Xenonkoplampen geven een zeer helder licht. Hiermee ziet men nog beter wat er zich voor de auto bevindt en in mistige situaties zijn de belijning van de weg en de berm beter te zien. De luxere versies van de Mazda3 en de Mazda6 hebben deze xenonverlichting standaard aan boord. Maar ook op de andere varianten kan deze speciale verlichting worden geleverd. De prijs hiervoor is tijdens de actieperiode slechts 599,-*. * Exclusief montage. Alleen mogelijk voor Mazda3 en Mazda6.