Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink voegt Active Voice toe aan IP-telefonieportfolio

~ Netwerkspecialist breidt IP-telefonieaanbod uit met applicaties ~

22 november 2004 - Netlink, specialist in netwerkdiensten, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Active Voice BV, een wereldwijd leverancier van spraakoplossingen, unified messaging-, computertelefonie- en voice messaging-systemen. Netlink zal de oplossing van Active Voice gaan vertegenwoordigen in Nederland.

Op het gebied van IP-telefonie werkt Netlink al samen met gerenommeerde partners als Cisco Systems en Nortel Networks. Samen met het bestaande basisaanbod voor IP-telefonie is Netlink met de applicaties van Active Voice nu in staat om haar klanten een completer pakket aan te bieden.

Met deze samenwerking verwachten beide partijen hun dienstverlening naar klanten verder te kunnen uitbreiden en professionaliseren. De vraag naar IP-technologie is in een stroomversnelling geraakt: klanten vragen naar een goede en complete oplossing, zegt Willem Holterman, general manager bij Netlink. Met deze overeenkomst zetten wij opnieuw een stap om in deze behoefte te voorzien. Wij zijn continu op zoek naar innovatieve applicaties om onze klanten IP-telefonieoplossingen te bieden met toegevoegde waarde en uitgebreide functionaliteit.

Active Voice s communicatieoplossingen stellen klanten in staat om te communiceren op de meest eenvoudige en efficiënte manier. Active Voice levert IP-gebaseerd berichtenverkeer voor voornamelijk grote ondernemingen. Hiermee worden spraak, fax en data gecombineerd en binnen één mailbox afgeleverd, die onder andere toegankelijk is via internet.

Steeds meer bedrijven schakelen over op de mobility strategie. Het kunnen raadplegen van informatie op afstand zonder dat het noodzakelijk is om achter een bureau te zitten, thuis of op kantoor, levert grote voordelen op, zoals tijdsbesparing en betere bereikbaarheid, zegt Jeroen Franken, director of sales and marketing bij Active Voice. Samen met Netlink kunnen we onze klanten nu een complete oplossing aanbieden die deze manier van werken ondersteunt.

(288 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt en gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie, beheer en het onderhoud van hoogwaardige en betrouwbare netwerk, -storage-, beveiliging- en IP-telefonie infrastructuren alsmede innovatieve netwerkmanagement-oplossingen. Netlink mag de meest vooraanstaande organisaties en instellingen in Nederland tot haar klantenkring rekenen. Het bedrijf zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Bovendien heeft Netlink gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Sinds 2004 maakt Netlink onderdeel uit van Axians. Axians is, met ruim 950 medewerkers, 45 vestigingen en een omzet van 135 miljoen Euro, één van de grootste en meest toonaangevende netwerkintegrators in Europa. Axians maakt onderdeel uit van de divisie Vinci Energies als onderdeel van het Vinci concern welke meer dan honderd jaar bestaat, een jaaromzet heeft van 18.3 Miljard Euro en met ruim 127.000 medewerkers wereldwijd vertegenwoordigd is. Als onderdeel van de Axians-groep kan Netlink haar relaties in een groot deel van Europa hetzelfde hoge serviceniveau bieden dat ze in Nederland van Netlink gewend zijn.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: riand@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com