PARTNERS EBBINK EN HERMANS STARTEN EIGEN TECHNOLOGIE-KANTOOR

Amsterdam, 22 november 2004 - Richard Ebbink en Ruprecht Hermans, partners Intellectuele Eigendom en ICT bij NautaDutilh gaan per een in onderling overleg te bepalen datum een eigen kantoor te Amsterdam beginnen. Dit is vandaag door NautaDutilh en beide partners bekend gemaakt. Ebbink en Hermans waren beiden ruim twintig jaar werkzaam bij NautaDutilh dat een gerenommeerde praktijkgroep op het gebied van Intellectuele Eigendom en ICT in de Benelux heeft. De praktijk op het gebied van informatietechnologie, merken en octrooien zal door NautaDutilh onverkort worden voortgezet.

"Ons nieuwe kantoor - dat wij met drie IE partners van Stibbe gaan opzetten - heeft een duidelijke focus op octrooien, farma en informatietechnologie. Wij denken dat er een goede markt is voor gespecialiseerde dienstverlening op dit praktijkgebied. Wij ervaren het als een bijzondere uitdaging om deze markt verder te ontwikkelen." zegt Richard Ebbink.

"Uiteraard vinden wij het jammer dat Richard en Ruprecht ons kantoor verlaten.Wij respecteren hun keuze om hun loopbaan te continueren in een klein en gespecialiseerd kantoor en wij wensen hen daarmee bijzonder veel succes toe", aldus Marc Blom, voorzitter van het bestuur van NautaDutilh.

Over NautaDutilh

NautaDutilh is met bijna 500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste kantoren in de Benelux en biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. De kantoren bevinden zich in Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Londen, Luxemburg en New York. NautaDutilh onderhoudt hechte maar niet-exclusieve relaties met topkantoren wereldwijd.