Ingezonden persbericht


Baarn, 22 november 2004

MANAGERSONLINE GAAT SAMENWERKING AAN MET MEGAJOBS

Vacatures van de nieuwe banensite MegaJobs verschijnen nu ook op Managersonline.nl. De internetsite voor directeuren en managers is daarmee de eerste sitepartner van MegaJobs. Managersonline.nl werkte tot voor kort samen met VNU-dochter NationaleVacaturebank.nl.

Niet alle vacatures van MegaJobs zijn op Managersonline.nl te zien. Er wordt een dusdanige selectie gemaakt dat deze aansluiten bij de doelgroep van de site. De bezoekers en abonnees zijn voornamelijk hoog opgeleiden in een leidinggevende- of staffunctie.

Uitgever Fred Akkerma heeft bewust gekozen voor MegaJobs. "MegaJobs heeft het grootste aanbod van vacatures en is ook goed vertegenwoordigd op de vakgebieden van onze lezers. Wij hebben veel vertrouwen in het groeipotentieel van MegaJobs. Daarmee zijn onze lezers ook erg gediend, want onder hen zitten ook veel werkgevers."

Eric Bremer van MegaJobs is eveneens tevreden. "Met Managersonline.nl bereiken we een belangrijke, hoog gekwalificeerde doelgroep. Het is ons streven om met de hulp van partners een hoog kwalitatief en kwantitatief bereik te krijgen." MegaJobs verwacht zijn partnernetwerk de komende maanden sterk uit te breiden. Met diverse partijen wordt daarover reeds gesproken.

Over Managersonline.nl
Managersonline.nl is een informatieve internetsite voor managers en directeuren en bestaat sinds 1999. De site trekt circa 50.000 bezoekers per maand en heeft 16.500 abonnees.

Over MegaJobs
MegaJobs werd in oktober 2004 gelanceerd, en biedt inmiddels ruim 65.000 vacatures, waarvan zo'n 21.000 actuele Nederlandse vacatures. MegaJobs is daarmee de grootste vacaturesite van Nederland. MegaJobs groeit met vele duizenden vacatures per maand. Werkzoekenden vinden op www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites. Werkgevers kunnen op MegaJobs gratis hun vacatures plaatsen. Daarmee biedt MegaJobs bij uitstek een overzicht van het Nederlandse vacature-aanbod.

MegaJobs wil het instrument zijn waarmee de moderne zelfbewuste werknemer vorm geeft aan de volgende stap in zijn of haar carrière, binnen Nederland of daarbuiten. MegaJobs biedt daarom ook vele tienduizenden vacatures binnen de andere EU-lidstaten, maar ook daarbuiten. Hiermee is MegaJobs de eerste Nederlandse vacaturesite met een breed venster op de Europese arbeidsmarkt.

MegaJobs biedt haar bezoekers een e-mailservice die vacatures, voldoend aan de eigen selectiecriteria, per e-mail thuis zendt. Ook kan de bezoeker gebruik maken van de mogelijkheid om het eigen CV achter te laten in de CV-bank, waar werkgevers de CV's kunnen bekijken zonder dat de identiteit van de persoon erachter bekend wordt. Contact leggen met de werkzoekende gebeurt eveneens anoniem, totdat de werkzoekende besluit zichzelf bekend te maken.


---

Noot voor de redactie (