Gemeente Doorn


Financiën / week 47

Bepaling nieuwe woz-waarden

Op dit moment is de gemeente volop bezig met het vaststellen van nieuwe WOZ-waarden voor alle onroerende zaken per 1 januari 2005. De WOZ-waarde wordt vastgesteld op het waardeniveau van 1 januari 2003. Alle huizeneigenaars hebben hierover een brief ontvangen van de gemeente. Hen is gevraagd te controleren en aan te geven of de kenmerken waarop de waardebepaling is gebseerd, juist zijn weergegeven. Dit kunnen ze inzien op de internetsite www.doorn.ewoz.nl .

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder internet de voormelding te bekijken. Dit kan telefonisch, schriftelijk en ook aan de balie van de gemeente Doorn.

Alle huiseigenaars kunnen nog tot 15 december 2004 reageren op deze voormelding, zodat de mogelijke wijzigingen tijdig in het bestand verwerkt kunnen worden.De gemeente Doorn controleert uw op- of aanmerkingen en indien van toepassing worden de wijzigingen doorgevoerd. Mocht het nodig blijken uw woning inpandig op te nemen dan wordt er een afspraak gemaakt. Of de door u aangegeven wijzigingen ook daadwerkelijk zijn opgevolgd kunt u via eerdergenoemde internetsite bekijken. Na het verzenden van de WOZ-beschikking in februari 2005, zal ook het volledige taxatieverslag via internet te bekijken zijn. Beschikt u niet over internet dan kunt u dit taxatieverslag altijd opvragen bij de gemeente.

Voor vragen: cluster WOZ/belastingen van de gemeente Doorn, telefonisch bereikbaar onder de nummers 0343-473168/473169/473171.