Ingezonden persbericht



- Oplossing speciaal ontworpen voor financiële administratie en rapportering

Mamut lanceert Mamut Boekhouding

(Hoofddorp, 22 november 2004) Mamut lanceert Mamut Boekhouding, een serie van complete boekhoudsystemen speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van het MKB op het gebied van financiële administratie en rapportering. Mamut Boekhouding wordt al geleverd vanaf ¤ 119 excl. BTW en maakt onderdeel uit van de prijsbekroonde productenportefeuille Mamut Business Software.

Mamut heeft administratieve en informatiesystemen ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen sinds 1994. De financieel-administratieve software van Mamut Business Software wordt dagelijks gebruikt in meer dan 20.000 bedrijven, waaronder honderden administratie- en accountantskantoren.


- Mamut Boekhouding is een complete financieel-administratieve oplossing en heeft de laagste prijs in de markt. Het doel van Mamut Boekhouding is om alle administratieve medewerkers in het MKB het meeste waar voor hun geld aan te bieden. De oplossing bevat alle functionaliteit die boekhouders nodig hebben en biedt een volledige controle en overzicht. De gebruiker kan daarom goed gefundeerd juiste beslissingen nemen, zegt Eilert Hanoa, CEO van Mamut.

Mamut als kennisleverancier

Mamut Boekhouding is ontwikkeld om administratieve medewerkers het juiste instrument te geven waarmee de dagelijkse opgaven op een veilige en efficiënte manier kan hanteren, maar men ook de mogelijkheid heeft om de situatie diepgaand te analyseren wanneer het nodig is.


- Mamut Boekhouding heeft een natuurlijke positie in de reeks van complete oplossingen die samen met Mamut CRM & Sales, Web, Office en Enterprise tegemoetkomen aan de administratieve eisen van het MKB. Het is ons doel om de behoefte te dekken van diegenen die uitsluitend een boekhoudpakket wensen, maar daarbij willen we nog duidelijker dan voorheen onze kracht en kennis van financiële systemen aan de markt communiceren, vervolgt Hanoa.

Administratieve module gecertificeerd in Europese markten

Mamut Business Software is in 2004 gecertificeerd door de SRA in Nederland en het ICAEW in Groot-Brittannië, hetgeen de degelijkheid van de oplossingen bevestigt en dat ze voldoen aan de locale behoefte en aan de wet- en regelgeving in de verschillende markten.


- De financieel-administratieve onderdelen van Mamut Business Software werden onmiddellijk gecertificeerd in zowel Nederland als Groot-Brittannië, waaruit men mag afleiden dat onze oplossing zowel gebruiksvriendelijk als functioneel is. Mamut Boekhouding is bovendien ook een goed voorbeeld van het feit dat wij voortdurend oplossingen aanbieden met de definitief beste prijs/kwaliteit-verhouding in de markt. Wij menen dat het mogelijk is om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen nóg lagere prijzen dan voorheen, zegt Hanoa.

Mamut Boekhouding is leverbaar in drie verschillende versies die ieder aangepast zijn aan verschillende wensen en eisen en die appèl hebben bij verschillende groepen gebruikers: Professional, Standard en Start.

Lees meer over Mamut Boekhouding op www.mamut.nl/boekhouding


---

Over Mamut
Mamut (OSE 'MAMUT'), opgericht in 1994, is een toonaangevende leverancier van financieel-administratieve oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt, met geïntegreerde oplossingen voor de financiële administratie, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, personeel, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 75.000 gebruikers in Europa vereenvoudigen hun dagelijkse werkdag met Mamut. Meer informatie over de onderneming en zijn producten is te vinden op www.mamut.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Eilert Hanoa, CEO, telefoon: +47 23 20 35 00 / +47 92 83 29 05

Best Regards,
Dave Kroder
Business Development Manager, Mamut Software BV
Tel: +31 (0)23 568 93 91
Mob: +31 (0)6 55 88 30 31
Fax: +31 (0)23 568 91 11
e-mail: davek@mamut.nl
http://www.mamut.nl