Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tien bedrijven genomineerd voor Carp Coolest Company Award

Amsterdam, 22 november 2004 Uit 100 aangemelde bedrijven zijn inmiddels tien bedrijven genomineerd voor de Carp Coolest Company Award: 30days, Fox-IT, Freaky Ice, Het Stormt, Holland Corporate Finance, Kop of Munt, Overloaded, Paques, Rosetta, VoCognition. Op donderdag 25 november aanstaande wordt in Mercurius te Amsterdam de winnaar bekendgemaakt.

De Coolest Company is een innovatief en cool bedrijf dat een verrassend product combineert met een swingende uitstraling. Onder het motto: cool inside, cool outside bepaalden Carplezers de top-25 en heeft de redactie vervolgens tien bedrijven genomineerd. De jury bepaalt vervolgens wie de winnaar wordt.

Jury

In de jury zitten dit jaar Ebru Umar (columniste), Victoria Koblenko (GTST babe en politicologe), Georgette Schlick (directeur Brunel Legal), Daniëlle van Hengst (creatief directeur reclamebureau TBWA), Laura Rooseboom (investmentmanager Doen Participaties), Froke Gilsing (directeur IT- Consultant Happy Customers) en Dinette Bekhuis (directeur Unique Uitzendbureau). Key note speaker is Hollis Kurman (consultancybureau Auberon). Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt. De winnaars uit het verleden zijn: Gamegate (2000), e-torney s (2001), PEPC (2002) en Supplair (2003). De volledige top-100 is te bekijken op Carp.nl.

Carp
Carp is het lijfblad voor hoogopgeleide professionals met een afgeronde hbo- of wo-opleiding tot en met 37 jaar en wordt verspreid in een oplage van 145.000 exemplaren. Carp informeert over alle ins en outs op het gebied van werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Aromedia
Aromedia is uitgever van de merken TKMST, Sum en Carp. Deze merken omvatten onder andere tijdschriften, gidsen, agenda s, websites en cd-rom s. Tevens organiseert Aromedia elk jaar Studie Beurs en doet ze met de TKMST Monitor onderzoek onder ruim 31.000 scholieren en studenten. Alle producten van Aromedia worden gemaakt ter ondersteuning van scholieren, studenten en professionals, in de leeftijd van 11 t/m 37 jaar, bij het maken van belangrijke keuzes op het gebied van studie, werk en leven.

­­­­­­­