Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HEMA maakt prepaid bellen nog voordeliger

Amsterdam, 22 november 2004

Goed nieuws voor prepaid bellers. Overstappen op HEMA Prepaid wordt tijdelijk supervoordelig. Drie weken lang (vanaf 22 november tot en met 12 december) is de prijs van een SIM-pakket de helft goedkoper: E 5 in plaats van E 10. Daarvoor krijgt de klant niet alleen de SIM-kaart waarmee direct met HEMA Prepaid kan worden gebeld, maar ook nog eens maximaal E 20 (normaal E10) beltegoed. Nieuwe klanten van HEMA Prepaid genieten dus tijdelijk E 15 voordeel. Bovendien is gedurende de actieweken het overschrijven van het huidige mobiele nummer gratis.

Met de actie-aanbieding maakt HEMA het erg aantrekkelijk om op HEMA Prepaid over te stappen. Niet alleen het startpakket is voordelig, ook biedt HEMA Prepaid standaard 25% extra beltegoed, lage tarieven en een kwalitatief uitstekend netwerk. Ook hierbij is de prijs/kwaliteitsverhouding 'Echt HEMA'.

Voordelig en eenvoudig

Begin november introduceerde HEMA prepaid bellen onder eigen merknaam. Als de klant zijn beltegoed met E 10 of E 20 opwaardeert, krijgt hij altijd 25% beltegoed extra. HEMA biedt keuze uit twee tariefvormen: een standaardtarief en een dalurentarief. Het standaardtarief is 35 eurocent per minuut, maar omdat de HEMA-beller altijd 25% extra beltegoed krijgt komt dat in de praktijk neer op slechts 28 eurocent. Voor regelmatige gebruikers van SMS is HEMA helemaal voordelig; SMS berichten versturen in Nederland kost maar 10 eurocent. Na verrekening van het gratis extra beltgoed van HEMA, betaalt de klant dus maar 8 cent voor een SMS bericht.

Voor actuele informatie, tarieven en voorwaarden zie www.hema.nl.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
HEMA/Lenie Goudsmit
Tel.nr. 020-3114378
Email: lenie.goudsmit@hema.nl

Over HEMA
HEMA is er voor iedereen. Bij HEMA komt de klant op de eerste plaats want in de winkel geldt 'niet tevreden, geld terug'. Het assortiment is zo samengesteld dat de klant met vertrouwen naar HEMA gaat. Het HEMA-merk staat voor een goede kwaliteit, een actuele stijl en een relatief lage prijs. In 2002 en 2003 is HEMA uitgeroepen tot beste winkel van Nederland. HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van de Koninklijke Vendex KBB. HEMA heeft thans 272 vestigingen in Nederland, 41 vestigingen in België en 3 vestigingen in Duitsland.


---- --