NSGK
http://www.nsgk.nl

BN'ers laten zich rijden voor Gehandicapte Kind

Bekende Nederlanders kunnen zich laten rijden in een Jaguar en tegelijkertijd een bijdrage leveren voor gehandicapte kinderen. Bedrijfskunde-student Noël Monteiro onderneemt deze actie met een Jaguar van Sky Radio. De vergoeding voor zijn chauffeursdiensten doneert hij aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).

Door een actie van Sky Radio kreeg Noël, samen met negen andere prijswinnaars, een maand lang de beschikking over een Jaguar X-type. Degene die zijn Jaguar op de leukste manier gebruikt, mag hem houden. Noël besloot zijn auto in te zetten voor kinderen met een handicap: zij zijn vaak aangewezen op aangepast vervoer en daarvoor is veel geld nodig. Dit geld verdient hij door te chaufferen voor bekende Nederlanders.

Onder andere presentatrice Catherine Keyl, Tweede-Kamerlid Joao Varela en de muzikanten van Re-Play lieten zich al rijden voor het Gehandicapte Kind. Maar iets minder bekende Nederlanders kunnen natuurlijk ook van Noëls diensten gebruik maken! Als ze maar een bijdrage leveren voor het goede doel. De actie duurt tot 4 december.

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) zal de opbrengst gebruiken voor aangepast vervoer voor kinderen en jongeren met een handicap. Zo ondersteunt de NSGK de Stichting Activiteiten Verstandelijk Gehandicapten bij de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus, die nodig is voor vervoer naar sportactiviteiten, cursussen of muziekverenigingen.