HSP COMMUNICATIE

Aixam presenteerd

AIXAM presenteert nieuwe generatie brommobielen 'Wondertje op wielen'

UDEN; Veel mensen zonder autorijbewijs hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de komst van de nieuwe AIXAM. De Franse fabrikant van deze 45 km-voertuigen introduceert met trots dé brommobiel onder de brommobielen. AIXAM A.741 is de naam. Voor de liefhebbers is er de kortere versie, de A.721. Dit uiterst moderne, comfortabele en robuuste wondertje op wielen is te zien bij de erkende AIXAM-dealers.

Europees marktleider AIXAM heeft goed naar haar klanten geluisterd. In de categorie van rijbewijsvrije voertuigen is binnen de marges van de wet (maximumgewicht 350 kg) niets nagelaten de ruimte optimaal te benutten. Er is gebruik gemaakt van veel moderne materialen 'soft touch' bekleding).

Visueel plezier
Het comfort, het kwaliteitsgevoel en de veiligheid van de nieuwe AIXAM zijn alleen maar toegenomen. Zo is de Kubota-motor nog meer geïsoleerd, de jongste generatie halogenen koplampen perfect geïntegreerd, terwijl de alarmlichten voortaan automatisch reageren bij sterke snelheidsvermindering. Ook handig is de startonderbreker. Het dashboard is ronduit schitterend. De kilometerteller is nog uitgerust met wijzertjes, alle andere dashboardmeters zijn digitaal; een combinatie van visueel plezier en technologie. Zo kun je je toch al zuinige dieselverbruik (1:33) aflezen en tijdig het moment voor een servicebeurt zien.

Hoge instap
Aangezien de meeste bezitters van brommobielen (55-plussers) nog wel eens moeite hebben met in- en vooral uitstappen is op veler verzoek de stoel van de nieuwe AIXAM verhoogd, met maar liefst 13 centimeter. De bestuurder maakt kennis met een nieuwe 'versnellingspook' (brommobielen hebben een variomatic en kennen slechts voor- en achteruit), een ergonomisch stuur en geniet volop van een compleet nieuw verwarmingssysteem met drie standen én ontwaseming.

Arsenaal van uitrustingen
De nieuwe serie brommobielen van AIXAM voldoen ruimschoots aan alle veiligheids- en stabiliteitseisen. Ze worden geleverd in de kleuren rood, blauw, titanium en zilver.
Zowel de A.721 als de A.741 kent drie uitvoeringen: Pack, Luxe en Super Luxe.
Zij die kiezen voor de laatste krijgen een heel arsenaal van uitrustingen. Een radio/cd-speler, verchroomde deurgrepen, hulp bij het sluiten van de portieren doordat de ramen automatisch openen en sluiten, complete stoffering (inclusief dak) en een heus ijzelsignaal als de buitentemperatuur onder 3 graden Celcius komt. Daar kunnen tal van mensen in 'echte' auto's nog een puntje aan zuigen! Meer informatie bij de importeur, AIXAM MEGA Nederland te Uden, tel.
0413-247250 of kijk op www.aixam.nl.

25)De gloednieuwe AIXAM A.741. Daar kunnen tal van mensen in 'echte' auto's nog een puntje aan zuigen...

22 nov 04 13:54