Ingezonden persbericht


SMC Networks lanceert gloednieuwe wereldwijde website

Bij de lancering van de website maken gebruikers kans een reis naar hun droombestemming te winnen.

Barcelona - 19 november 2004 - SMC® Networks (www.smc.com), toonaangevende aanbieder van netwerkoplossingen voor MKB's en thuisgebruikers, lanceert vandaag zijn nagelnieuwe website www.smc.com. De inbreng van de klanten speelde een belangrijke rol bij de bouw en de ontwikkeling van deze website, die ook uitgebreid werd getest op gebruiksvriendelijkheid. Als gevolg hiervan biedt de site de gebruikers en resellers van SMC wereldwijd optimaal gebruiksgemak en eenvoudige, efficiënte navigatie. Ter gelegenheid van de lancering organiseert SMC de wedstrijd World Wide Winner, waarbij tickets naar diverse bestemmingen overal ter wereld worden weggegeven.

Om de activiteiten van het bedrijf wereldwijd te steunen, werd de nieuwe SMC website aangepast per land. De klanten vinden er informatie over de beschikbare producten, de verkooppunten, support-opties en nieuws voor hun specifieke regio. Binnenkort is deze informatie ook beschikbaar in het Frans, het Duits en het Spaans. Dankzij de oplossingsgerichte organisatie vinden de gebruikers snel en eenvoudig de producten die ze nodig hebben. Er werden ook functies toegevoegd om visueel gehandicapte gebruikers te helpen met opties zoals het vergroten van tekst, het verwijderen van grafische elementen en het gebruik van ALT tags met beschrijvingen voor wie de afbeeldingen niet kan zien. De nieuwe website werd ontwikkeld door het in Barcelona gevestigde bedrijf Pukka's (www.pukkas.com) en is net zo gemakkelijk toegankelijk voor internetgebruikers met een gewone aansluiting als voor breedbandgebruikers.

"De lancering van de nieuwe website zal de wereldwijde focus van SMC op innovatie en gebruiksgemak nog versterken en is voor ons een opwindende gebeurtenis," zegt Denise Fleming, wereldwijd corporate brand marketing manager bij SMC. "De SMC-producten worden ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en algemene waarde: waarde bij de aankoop, waarde bij het gebruik op het netwerk ­ zodat de gebruikers van de innovatie kunnen genieten in plaats van ermee te worstelen."

De lancering van de website wordt gevierd met een grote wedstrijd, de World Wide Winner. Wie tussen nu en 22 december 2004 de www.smc.com website bezoekt, kan een ticket heen en terug winnen naar zowat overal in de wereld (meer details vindt u op de website). Vijf deelnemers ontvangen elk een SMC Wireless Traveller's Kit (SMCWTK-G), een handige, draagbare tas die alles bevat wat een reiziger nodig heeft om een breedbandaansluiting in een hotel, of een aansluiting in een kantoor in het buitenland om te toveren tot een draadloze connectie. De kit bevat een MSRP van 118,73 euro, een USB-kabel, een Cat5 Ethernet-kabel, een elektrisch snoer en het allereerste alles-in-een netwerktoestel in de sector dat geschikt is voor vijf verschillende technologieën: Access Point, Ethernet Bridge, Repeater, Point-to-Point Bridge of Point-to-Multipoint Bridge. De trekking van de World Wide Winner vindt plaats op 22 december 2004.

Einde.

Over SMC Networks SMC Networks is een toonaangevende aanbieder van LAN hardware en apparaten voor breedbandconnectiviteit. Met behulp van zijn wereldwijde productie-resources en strategische relaties brengt SMC Networks een groeiend gamma betaalbare, hoogkwalitatieve producten op de markt, zoals Gigabit en Fast Ethernet Switching, draadloze netwerken, breedbandconnectiviteit en traditionele bekabelde netwerkadapters. SMC Networks specialiseert zich in oplossingen voor MKB 's en thuisgebruikers. SMC biedt zijn netwerkoplossingen wereldwijd aan via een infrastructuur van VAR partners (Value Added Resellers), ISP's (Internet Service Providers) en detailhandelaars.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor hebt ingeschreven op onze website. Gelieve ons een e-mail te sturen indien u zich wenst uit te schrijven.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met: Emma Cuthbertson
Tel: +34 93 477-4935
E-mail: emma.cuthbertson@smc-europe.com

of

Frederic Pirenne
Tel: +32 2/647.90.95.
E-mail: fred@bs.be