Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 22 november 2004

WORLDSPORT South Africa benoemt eggymedia als exclusieve sales representative voor de Benelux

WORLDSPORT South Africa heeft eggymedia benoemd als haar exclusieve sales representative voor de Benelux en non-exclusief voor continentaal Europa. WORLDSPORT South Africa, gevestigd in Kaapstad, is het toonaangevende eventmanagement en - marketingbedrijf in Zuid Afrika met schitterende evenementen zoals de Hobie 16 World Championships, de South Atlantic Race in zeilen en de World Amateur Team Championships in golf.

Eylard Wurpel, Managing Director eggymedia reageert: "Wij zijn zeer blij dat wij WORLDSPORT South Africa mogen vertegenwoordigen. WORLDSPORT South Africa bestaat uit een buitengewoon professioneel team met een uitstekende reputatie. Deze samenwerking geeft Europese bedrijven een directe ingang tot meerdere topevenementen met internationale allure."

"Ik ken het team al vele jaren en ben altijd onder de indruk geweest van hun toewijding en vermogen om eersteklas evenementen met een sterke nadruk op de behoeften van hun cliënten te creëren. Op basis van zowel onze waarden en focus is dit een natuurlijke en waardevolle samenwerking."

Bruce Parker-Forsyth, Chief Executive van WORLDSPORT South Africa voegt toe: "Wij zijn verheugd met de aanstelling van Eylard en het team van eggymedia als onze sales representative in Europa. Dankzij mijn goede werkrelatie met Eylard in het verleden heb ik een groot vertrouwen in zijn vermogen om deze belangrijke markt te bedienen."

"Sinds de organisatie van de World Cup of Golf in 1996, de Volvo Ocean Race in 2001 en The Presidents Cup in 2003, is WORLDSPORT South Africa de leider geworden in het creëren van internationale sport- en toeristische evenementen in Zuid-Afrika die niet alleen hoogwaardige promotieplatforms voor Europese bedrijven kunnen vertegenwoordigen, maar ook zeer interessant voor de Europese toerist zijn. Wij zijn enthousiast over onze portfolio aan evenementen voor de volgende drie jaar en weten zeker dat onze samenwerking met eggymedia onze beste kans is om deze evenementen in de Europese markt aan te bieden."

WORLDSPORT South Africa
WORLDSPORT South Africa Ltd is een communicatiebedrijf dat cliënt-gedreven evenementen en media creëert waardoor de specifieke doelgroepen de merken op een ultieme manier kunnen beleven.

WSA richt zich op het uitvoeren van krachtig, op maat gemaakt communicatiebeleid rond een geconcentreerde portefeuille van sport en lifestyle evenementen en activiteiten. Value-chain management en strategisch denken ­ op het gebied van events, media, marketing, hospitality, reizen en sponsoring ­ worden gebruikt om ondergewaardeerde activa voor de cliënt te maximaliseren.

Sinds 1996 heeft WORLDSPORT South Africa zich ontwikkeld als het toonaangevende bedrijf voor eventmanagement en -marketing in Zuid Afrika met een uitstekende staat van dienst en een langdurige en diepgaande relatie met veel internationale A-merken.

eggymedia
eggymedia is een internationaal sales & marketingbureau met een focus op de sport, media & entertainment industrie. eggymedia adviseert en voert projecten uit voor nationale and internationale klanten die zich richten op de Nederlandse en/of Europese markt.

Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever biedt eggymedia passende en doeltreffende diensten aan die reiken van de initiële fase van conceptontwikkeling, businessplan en marktanalyse tot de uiteindelijke implementatiefase van sales en marketing. Andere diensten omvatten programme

syndication, client representation en training & coaching. eggymedia is in 2001 door Eylard Wurpel opgericht.