Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jones Lang LaSalle benoemt John Rovers tot adjunct directeur vestiging Eindhoven

Eindhoven, 22 november 2004 Vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle heeft John Rovers (39) aangesteld als adjunct directeur van de vestiging Eindhoven. Rovers is op 1 november 2004 in deze functie gestart en is verantwoordelijk voor de aan- en verhuur van kantoorruimte in geheel Zuid-Nederland. In zijn functie van adjunct directeur rapporteert hij rechtstreeks aan Frans Landmeter, directeur van de vestiging Eindhoven.

Rovers is afkomstig van DTZ Zadelhoff waar hij aanvankelijk werkte vanuit de vestiging Breda en later vanuit s-Hertogenbosch. Bij Jones Lang LaSalle volgt hij Johan Martens op.

Over Jones Lang LaSalle
Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) is wereldwijd toonaangevend in diensten en vermogensbeheer op het gebied van onroerend goed. De organisatie is actief in meer dan 100 belangrijke markten in vijf werelddelen. Jones Lang LaSalle levert een volledig geïntegreerd dienstverleningspakket, omvattend management services, transactiegerichte services en investment management services op lokaal, regionaal en internationaal niveau aan eigenaren, gebruikers en beleggers. Jones Lang LaSalle is tevens marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility managementdiensten met wereldwijd een beheersportefeuille van circa 74 miljoen vierkante meters. LaSalle Investment Management, is één van s wereld grootste en meest diverse onroerend goed investment management organisaties met meer dan $24 miljard aan assets in beheer. Voor meer informatie bezoek onze site www.joneslanglasalle.com.


---



Ingezonden persbericht