Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving maandag 22 november

Den Helder 22-11-2004 - 15.30 uur

Aanhoudingen bij inbraak

Tuitjenhorn, maandag 22 november 2004.

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een schuur aan de Sportlaan in Tuitjenhorn. Er was een hoeveelheid gereedschap gestolen. De eigenaar ontdekte de inbraak op maandagochtend en is meteen in de omgeving gaan zoeken naar zijn spullen. Een garagedeur aan de Pastoor Meijndersstraat stond voor een gedeelte open en de man zag zijn spullen daar liggen. De man heeft de politie van Noord-Holland Noord gewaarschuwd en maandagochtend zijn twee verdachten in de woning aan de Pastoor Meijndersstraat aangehouden. Het betreft een 42-jarige vrouw uit Tuitjenhorn en een 39-jarige man uit Den Helder.

Fietser gewond

Den Helder, zondag 21 november 2004.

Zondagavond even voor 20.00 uur is een 26-jarige fietser uit Den Helder gewond geraakt na een botsing op de Dollardlaan in Den Helder met een 39-jarige automobilist uit dezelfde woonplaats. De automobilist reed over de Marsdiepstraat vanuit de richting van de Middenweg. Op het kruispunt met de Dollardlaan gaf hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende fietser waarna een botsing ontstond. De fietser is met rugletsel naar het Geminiziekenhuis overgebracht. De automobilist heeft de fietser niet gezien omdat de fietser met gebrekkige verlichting reed.

Woninginbraak

Den Helder, maandag 22 november 2004.

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een woning aan de Tuinstraat in Den Helder. De inbrekers zijn binnengekomen door een dakraam open te breken. Zij hebben diverse kamers doorzocht. Het is nog onbekend wat er weg is.

Den Helder, maandag 22 november 2004.

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een woning aan het Malzwin in Den Helder. Er zijn een diskcamera en een mobiele telefoon gestolen. De inbrekers zijn vermoedelijk via de garage binnengekomen.