Ingezonden persbericht


Riedel Drinks lanceert CoolBest Light

Minder Calorieën en toch vol van smaak

Ede, 22 november 2004 Lekker en gezond gaan hand in hand met de nieuwe CoolBest Light. CoolBest Light bevat minder calorieën dan de reguliere CoolBest en is rijk aan natuurlijke voedingstoffen en vitaminen.

Steeds meer mensen drinken een light variant van frisdranken en zuiveldranken. Tot nu toe ontbrak dat in het schap van de gekoelde vruchtensappen. Met CoolBest Premium Orange Light en CoolBest VitaDay Original Light heeft Riedel Drinks de primeur onder de gekoelde sappen.

GEZOND, GENIETEN EN MINDER CALORIEEN
Overgewicht is hét gezondheidsissue in de Westerse samenleving, zo blijkt uit onderzoek. Veel mensen willen graag iets doen voor hun lichaam, mits dat tenminste lekker, gemakkelijk en gezond is. Veel light varianten smaken echter anders dan het origineel. CoolBest Light biedt het beste van twee werelden. Het bevat minder calorieën dan de reguliere CoolBest maar is nog steeds even lekker en van dezelfde topkwaliteit. Daarom past CoolBest Light uitstekend bij de huidige gezondheidstrend.

De consumentenadviesprijs van een literpak CoolBest Premium Orange Light is 1,25 euro. Vitaday Original Light kost 1,45 euro per liter. CoolBest Light is verkrijgbaar in het koelschap van de supermarkt.