Ingezonden persbericht


Nieuw-Vennep, 22 november 2004

Persbericht

Excellence Award "Change anno 2004" naar BeMeCo Installatietechniek, Nieuw-Vennep

Sinds afgelopen week is bewezen dat het Nieuw-Vennepse bedrijf BeMeCo Installatietechniek tot de beste en meest flexibele en vernieuwende bedrijven in de regio hoort. BeMeCo is met installatieadvies en uitvoering actief in Noord- en Zuid-Holland. En met name binnen Haarlemmermeer plus de Duin en Bollenstreek.

De werkzaamheden van de totaal installateur betreffen gebouwinstallaties van kantoren, fabrieken tot scholen en gezondheidszorg. Tot de vele vakgebieden horen gas, water, centrale verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, elektronische installaties, dak- en zinkwerken. De opdrachtgevers variëren van gemeentelijke instelling tot projectontwikkelaar, zowel als particulier.

In de categorie van 16 tot en met 50 werknemers scoort de onderneming het hoogst. Dit omdat in alles BeMeCo's onderscheidende aanpak centraal staat.

Zichtbaar onderscheidend in een consequent toegepaste huisstijl, smaakvolle inrichting van het bedrijfspand, verzorgde bedrijfskleding en de overige communicatieve uitingen. En merkbaar onderscheidend in de vaardigheid nieuwe markten te betreden. Met als markant voorbeeld de ontwikkeling en installatie van sanitair voor mensen met een functiebeperking. "Hiermee weet het bedrijf zich op solide wijze staande te houden in verslechterde marktomstandigheden", stelt de jury in haar rapport.

Organiserende partij, Junior Kamer de Meerlanden, zocht binnen haar thema "Change anno 2004"' naar het bedrijf dat hierin het beste scoort. De jury trof dit het sterkst bij BeMeCo Installatietechniek aan. Haar rapport hierover: " BeMeCo toont klassieke ambachtelijkheid in een nieuwe vorm".

Afgelopen week mocht de voltallige BeMeCo directie, Wilbert Beijk, Gilles Metske en Cees Hogewoning de Excellence Award uit handen van juryvoorzitter Hans de Boer, ontvangen.

De Excellence Award 2004 van Junior Kamer Meerlanden wordt uitgereikt aan de onderneming die het beste scoort op het thema "Change anno 2004"

Einde persbericht

---

Woordvoering:
W.J.M. Beijk en/of de heer G.T. Metske via 0252 - 6 80 676 Bijlage:
foto met van links naar rechts de heren W.J.M. Beijk, G.T. Metske en C. Hogewoning.

---- --