C&A NEDERLAND

Bart Brenninkmeijer Algemeen Directeur C&A Benelux

AMSTERDAM, maandag 22 november 2004 - Vanaf heden is de heer Bart Brenninkmeijer benoemd tot Algemeen Directeur C&A Benelux. Bart Brenninkmeijer was al sinds drie jaar Algemeen Directeur van C&A Nederland, nu zijn de landen België en Luxemburg daaraan toegevoegd.

Bart Brenninkmeijer heeft als Algemeen Directeur van de Benelux de verantwoordelijkheid over totaal 193 C&A filialen. C&A heeft onlangs haar 108ste filiaal geopend in Nederland. In België heeft C&A 77 filialen en in Luxemburg 8 filialen. Totaal zijn er 5900 mensen werkzaam voor C&A in de Benelux, waarvan 1400 mensen in België en Luxemburg.

C&A biedt actuele en kwalitatieve mode voor het hele gezin tegen de scherpste prijzen. In de filialen van C&A vinden klanten collecties voor dames, heren en kinderen. De winkels bevinden zich op uitstekende locaties en zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingericht. Door het openen van 24 nieuwe winkels in Nederland in augustus en september van dit jaar, is C&A nog dichter naar de klant toegekomen.


---

Noot voor de redactie,