Rijn&Venen, 08.45 uur

Utrecht 22-11-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Rijden met slok op

MAARSSEN- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. Omstreeks 03.25 uur werd een 25-jarige automobilist uit De Meern gecontroleerd op de Dr. Plesmanlaan. In eerste instantie gaf de man een valse naam op maar wist op het bureau toch zijn juiste naam te vertellen. Hij moest blazen en blies op het ademanalyseapparaat 280 ug/l.

Verlaten plaats ongeval

WOERDEN- Op zondagochtend werd een man aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding. Omstreeks 04.00 uur reed een 16-jarige jongen uit Maarssen over de Stationslaan/Houttuinlaan. Hij reed hier van de weg en botste tegen een verkeerslicht. De inzittenden en de bestuurder renden weg. De politie stelde een onderzoek in en trof op de Vossenschanslaan de 16-jarige jongen aan. Hij bekende te hebben gereden en werd aangehouden.

Tegen lantaarnpaal

MAARSSEN- Op zondagochtend vond er een aanrijding plaats op de Ruimteweg en raakte de bestuurder ernstig gewond. Omstreeks 11.30 uur reed een 42-jarige man uit IJsselstein over de Ruimteweg en verloor de macht over het stuur. Hij botste vervolgens tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder raakte ernstig gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.