stad Utrecht, 09.00 uur

Utrecht 22-11-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Verdachte aangehouden voor inbraak in auto

UTRECHT Op zondagmiddag is een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden voor het plegen van een autodiefstal.

Omstreeks 16.05 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er op de Anton Geesinkstraat in een auto was ingebroken. Getuigen hebben de verdachte kunnen aanhouden, maar deze wist daarna toch te ontvluchtten. Een getuige vertelde de politie, de man te kennen. Agenten zagen de verdachte later als bijpassagier in een auto rijden op de Amandelstraat. De auto viel op door zijn rijgedrag. De verdachte is aangehouden en heeft bekend. De man is ingesloten.

Meisjes aangehouden voor winkeldiefstal

UTRECHT Op zondagmiddag zijn twee meisje van 16 en 14 jaar uit Maartensdijk en Utrecht aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Rond 16.55 kwam er de melding binnen dat er twee meisjes aangehouden waren voor het plegen van een winkeldiefstal aan de St. Jacobstraat. Eén van de verdachte had kleding uit de winkel aangetrokken en de winkel uitgelopen. De meisjes zijn overgedragen aan de politie.

Te diep in het glaasje gekeken

UTRECHT Op maandagmiddag is een 34-jarige man uit Utrecht aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 16.55 uur werd een man tijdens de surveillance aangehouden voor het rijden onder invloed. De ademanalyse wees 690 ug/l uit. Dit is ruim drie keer de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Ook bleek de man zonder rijbewijs te rijden en was de auto niet verzekerd. De auto is beslag genomen.