Ingezonden persbericht

Dekoteam bv winnaar High Profile Internet Award 2004

NIEUWEGEIN, 20041125 -- De firma Dekoteam BV uit Nieuwegein is maandag 22 november winnaar geworden van de High Profile Internet Award 2004 in de categorie Facilitaire Dienstverlening. Dit is gebeurd tijdens een spetterende show in de Panama Nightclub in Amsterdam, welke aangeboden werd door de organisator van de verkiezing, High Profile Uitgeverij BV.


De uitreiking van de High Profile Awards is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar stond de prijsuitreiking in het teken van de ontwikkelingen van interactieve media in de evenementenbranche.
De afgelopen maanden hebben honderden bedrijven uit de evenementenbranche zich aangemeld voor deze awards voor de beste websites uit deze branche. Na diverse voorselecties zijn per bedrijfscategorie, zijnde de categorieën Bureaus, Partycateraars, Evenementenlocaties en Facilitaire dienstverleners, drie websites genomineerd. Bij de beoordeling hanteerde de onafhankelijke vakjury de volgende zeven criteria:

1 navigatie
2 gebruiksvriendelijkheid
3 interactiviteit
4 actualiteit
5 inhoud
6 internetmarketing
7 vormgeving

Na beoordeling van deze criteria is Dekoteam BV in de categorie Facilitaire Dienstverleners door de jury glansrijk tot winnaar uitgeroepen. "Een vooruitstrevende en doeltreffende site, die de dienstverlening op een bijzondere en heldere manier in beeld en geluid weergeeft," aldus juryvoorzitter Richard Lamb. "De snel ingeladen beelden en de door Vivian Boelen ingesproken teksten sluiten naadloos op elkaar aan. Zelfs zonder te klikken krijgt de bezoeker een goede indruk van de site."
Voor Dekoteam is dit een bevestiging dat de onlangs geheel vernieuwde huisstijl door vakspecialisten bijzonder gewaardeerd wordt. Hieruit blijkt tevens dat Dekoteam op het gebied van bedrijfspositionering en marketingbeleid het afgelopen jaar de juiste keuzes gemaakt heeft.
pb'




Ingezonden persbericht