Provincie Zuid-Holland

Afsluiting N 207 tussen Waddinxveen en Boskoop

De provincie Zuid-Holland laat op dinsdag 23 november spoedreparaties uitvoeren op de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop. Vandaar dat die dag de weg voor alle verkeer, dus ook voor fietsers en bromfietsers, is afgesloten. Om 06.00 uur de volgende ochtend is de weg weer voor al het verkeer geopend.

Het fietspad langs de N 207 vertoont grote scheuren. Om ongelukken te voorkomen, moet op korte termijn actie worden ondernomen. De veiligheid van de wegwerkers en de nodige ruimte voor vrachtwagens en machines maakt het nodig om de weg volledig af te sluiten. Van deze gelegenheid wordt gebruik gemaakt om ook op twee andere plaatsen in dit wegvak onderhoud uit te voeren. De betonnen rijbaanscheidingen, tussen de weg en het fietspad zijn op diverse plaatsen losgeraakt. Deze worden opnieuw vastgezet.

OmleidingenTijdens de afsluiting wordt voor het autoverkeer een omleidingroute ingesteld over de hefbrug Waddinxveen, Noordzijde, Zijde en hefbrug Boskoop. Deze route is met borden aangegeven. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid over de Noord- en Zuidkade.

OnderhoudDe provincie Zuid-Holland is beheerder van een aantal wegen in de provincie. Regelmatig moet aan deze wegen onderhoud worden gedaan. Ook is het af en toe nodig om verbeteringen aan te brengen om de wegen veilig en bij de tijd te houden. Dergelijke werkzaamheden brengen helaas overlast met zich mee.

InternetVan de voortgang van de werkzaamheden wordt melding gedaan op de website van de provincie: www.zuid-holland.nl thema verkeer/werkaandeweg.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22