Gemeente Rotterdam

Commissieberichten 22 tot 26 november 2004

Commissie voor Fysieke Infrastructuur en Verkeer Dinsdag 23 november, 09.30 uur
De commissie adviseert over het voorkeurstracé voor een hoogwaardige openbaar vervoersverbinding tussen de gemeenten Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek en het trein- / metrostation Prins Alexander. Het voorkeurstracé is een voorstel van de Stadsregio Rotterdam. Verder staan de uitkomsten van de hoorzitting over de RET-dienstregeling en de reactie van de wethouder op de agenda. Naar aanleiding van deze dienstregeling hielden enkele raadsfracties eerder dit jaar een hoorzitting.

Commissie voor Economie, Haven en Milieu
Woensdag 24 november, 09.30 uur
Na de procedurevergadering van de commissie gaan de leden op werkbezoek bij Stadshavens Rotterdam. Tijdens dit werkbezoek wordt een toelichting gegeven op het stadshavengebied en de ontwikkelingsstrategie.

Commissie voor Sociale Zaken en Onderwijs
Woensdag 24 november, 14.00 uur
Op de agenda staat de Handhavingverordening Wet Werk en Bijstand. Ook vergadert de commissie over de collegeprioriteit met betrekking tot de taalniveaus voor nieuwkomers.

Vergadering Gemeenteraad
Donderdag 25 november, 14.00 uur
In de raad komen diverse onderwerpen aan de orde. De gemeenteraad zal een besluit nemen over het Cultuurplan 2005 - 2008. Daarnaast wordt vergaderd over de Verordening Kinderopvang Rotterdam en over de Verordening cliëntparticipatie Wet Werk en Bijstand. Ook het voorstel tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling stadsregio Rotterdam maakt deel uit van de agenda.

[sitestat.gif?name=Commissieberichten 22 tot 26 november 2004 &nr=2044651]