Gemeente Hellevoetsluis


Informatieavond Vogelbuurt - 23 november

Dinsdagavond 23 november organiseren de Gemeente Hellevoetsluis en Woontrefpunt MaasDelta gezamenlijk een informatieavond over de herinrichting van de woonomgeving en de herstructureringsplannen in de Vogelbuurt.

Sommige complexen in Hellevoetsluis Noord-West voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. In het kader van de Stedelijke Vernieuwing Hellevoetsluis is besloten om een aantal blokken in deze buurt zowel aan de binnen- als de buitenzijde grondig te renoveren. Een aantal andere woningen wordt gesloopt en vervangen door moderne appartementencomplexen in zowel de huur- als de koopsector. Afgelopen juni zijn alle betrokken bewoners en omwonenden uit de Vogelbuurt geïnformeerd over deze plannen met een folder en bijbehorende brief. De bewoners van de te slopen huizen zijn persoonlijk geïnformeerd via een huisbezoek.

Tijdens de informele bijeenkomst op 23 november worden eveneens de plannen voor de herinrichting voor de woonomgeving gepresenteerd. In een aantal stands wordt aandacht besteed aan de herinrichting van de straten alsook van het groen, water en de speelgelegenheid. U bent als bewoner en/of omwonende van de Vogelbuurt van harte welkom op deze bijeenkomst in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26. De inloop is vanaf 19.45 uur, de bijeenkomst start om van 20.00 uur.