Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 23 november 2004

WINTERSE ACTIVITEITEN OP DUINRELL

Tijdens de wintermaanden is er genoeg te beleven op Vakantiepark Duinrell. De mogelijkheid om een verjaardagsfeest te vieren in Ski Valley is nieuw deze winter. Het Tikibad en de Tikisauna heropenen na het jaarlijkse onderhoud de deuren. De sfeervolle Duingalows en de Ski Valley brengen Duinrell in winterse sferen.

Verjaardagsfeest Ski Valley

De mogelijkheid om een verjaardagsfeest te vieren in Ski Valley is nieuw deze winter. De jarige kan met zijn vriendjes vrij skiën of met de hele groep les krijgen van een instructeur. Na alle inspanningen is het tijd voor een feestmaaltijd en een verrassing voor de jarige. Een verjaardagsfeest in het tropische Tikibad en de indoorspeeltuin Rick's Fun Factory is ook mogelijk.

Heropening Tikibad

Na het jaarlijkse onderhoud, dat van 15 tot en met 26 november plaatsvindt, is het Tikibad weer geopend voor alle gasten. Tijdens dit onderhoud zijn er diverse schilder-, schoonmaak- en decoratiewerkzaamheden verricht om de tropische uitstraling te vergroten.

Duingalows

Het hele jaar is het mogelijk om in een Duingalow te verblijven. Gasten, die in een Duingalow verblijven, hebben in de winter gratis onbeperkt toegang tot het Tikibad en kunnen hun verblijf combineren met een skicursus. Het recreatieteam overwintert ook op Vakantiepark Duinrell en biedt tijdens drukke dagen een gezellig programma aan.

Ski Valley
Van november tot en met februari is er voor iedereen volop wintersportplezier te beleven in Ski Valley op Duinrell. De skibanen tussen de dennenbomen worden bij maximaal 5°graden Celsius en droog weer omgetoverd tot witbesneeuwde pistes. Naast vrij skiën of snowboarden bestaat de mogelijkheid om een cursus te volgen.



Ingezonden persbericht