Lekstroom 11.00 uur

Utrecht 23-11-2004 - Nieuwsberichten district lekstroom

Eten zonder te betalen

NIEUWEGEIN Maandagavond 22 november heeft de politie rond 20.30 uur twee mannen aangehouden op verdenking van flessentrekkerij. De mannen, 23 en 25 jaar oud, uit Driebergen-Rijsenburg, hadden gegeten in een restaurant aan de Markt en gaven aan niet te kunnen afrekenen. De eigenaar waarschuwde de politie, die ter plaatse kwam. De mannen waren al eerder verdacht van flessentrekkerij en werden door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Hardrijders aangehouden

NIEUWEGEIN Maandagavond rond 19.00 uur heeft de politie twee automobilisten aangehouden die met hoge snelheid naast elkaar over de A.C. Verhoefweg reden.

Beide mannen, een 22-jarige Nieuwegeiner en een 28-jarige Amsterdammer, reden eerst heel langzaam en voerden vervolgens de snelheid op tot 140 km/uur, het dubbele van de maximaal toegestane snelheid daar. De politie kon de twee aanhouden toen zij moesten afremmen voor het kruispunt met de Sweelincklaan. De politie heeft van beide mannen het rijbewijs ingevorderd en de voertuigen in beslag genomen.