Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Grootschalige storing treft populaire IDG-websites

HAARLEM, 23 november ­ Door een grootschalige storing zijn alle websites van IDG Nederland, waaronder de websites WebWereld.nl, ComputerTotaal.nl en Gamez.nl, geruime tijd onbereikbaar geweest.

De storing is het gevolg van technisch falen bij internetleverancier Priority Telecom. Ook andere klanten van de internetleverancier zijn getroffen door de storing. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Technici van Priority werken momenteel met man en macht om de gevolgen van de storing, die eerder vanochtend begon, het hoofd te kunnen bieden.

"Een storing van deze omvang is niet alleen vervelend voor bezoekers, maar levert IDG ook een flinke schadepost op", zegt Raimon Gort, directeur van IDG Nederland. "Nu de storing goeddeels lijkt opgelost, zal IDG de balans opmaken en zonodig een deel van de schade verhalen op Priority."

OVER IDG
IDG Communications Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's Werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ict-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ict-tijdschriften en ­kranten die in meer dan 90 landen worden uitgegeven.

Meer informatie over IDG en IDG Communications Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.

------------------------------

Noot voor de redacties (