Gemeente Amerongen


Vrijwilligersprijs gemeente Amerongen 2004
De gemeente Amerongen kent een rijk geschakeerd verenigingsleven. Bij al die verenigingen zijn vele vrijwilligers actief . Zij dragen in hoge mate bij aan de leefbaarheid van onze kernen. Het gemeentebestuur waardeert de inzet van al die vrijwilligers enorm en streeft een actief vrijwilligersbeleid na. In dat kader wordt de jaarlijkse vrijwilligersprijs uitgereikt. Deze bestaat uit een speciaal vervaardigd draaginsigne en een geldbedrag van 450,- bestemd voor de plaatselijke vereniging, maatschappelijke instelling of organisatie waarvoor de vrijwilliger zich inzet.

Burgemeester en wethouders roepen individuele burgers, plaatselijke verenigingen, maatschappelijke instellingen en organisaties op kandidaten te nomineren voor de titel van Amerongse Vrijwilliger van het jaar 2004. Het moet daarbij gaan om inwoners die zich onbetaald en gedurende langere tijd verdienstelijk hebben gemaakt voor een plaatselijke vereniging, maatschappelijke instelling of organisatie. Een commissie onder voorzitterschap van de waarnemend burgemeester E.H. Haitsma bepaalt wie de Amerongse Vrijwilliger van het jaar wordt.

Uw met redenen omklede nominatie kunt u uiterlijk 13 december 2004 schriftelijk kenbaar maken aan B&W van de gemeente Amerongen, postbus
1, 3958ZT AMERONGEN.