Politie Zuid-Holland-Zuid

23/11 Hoeksche Waard

23-11-2004 - Persberichten District III

BEDREIGING
KLAASWAAL- Een 17 jarige jongen uit Klaaswaal is door politieagenten aangehouden wegens bedreiging. Dit gebeurde op maandagmiddag, 22 november 2004, omstreeks 14.50 uur, op een schoolplein aan de Rijksstraatweg. De jongen had een 44 jarige conciërge bedreigd. De jongen, die een ex-leerling van de school is, mocht niet meer op het schoolplein komen. Hij is herhaaldelijk weggestuurd en was daar kwaad over. De jongen is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

AANRIJDING LETSEL
S-GRAVENDEEL- Op maandagmiddag, 22 november 2004, omstreeks 17.50 uur, vond op de Maasdamseweg een kop/ staart aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een personenauto, bestuurd door een 31 jarige man uit s-Gravendeel, stopte om linksaf de oprit van zijn woning op te rijden. Achter hem kwam een personenauto, bestuurd door een 23 jarige vrouw uit s-Gravendeel aanrijden. Zij zag te laat dat de auto stilstond, kon niet meer op tijd remmen waardoor een aanrijding ontstond. De vrouw werd met nekklachten en letsel in haar gezicht per ambulance overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis te Rotterdam. Na behandeling mocht ze weer naar huis. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

VERLICHTINGSCONTROLE
OUD-BEIJERLAND- Tijdens een verlichtingscontrole op de Koninginneweg hebben politieagenten 6 fietsers bekeurd die geen of defecte verlichting hadden. Ze hielden de controle op maandagavond, 22 november 2004.

NUMANSDORP- Tijdens een verlichtingscontrole op de Rijksstraatweg hebben politieagenten 5 fietsers bekeurd die geen of defecte verlichting hadden. Ze hielden de controle op Dinsdagochtend, 23 november 2004, van 06.50 tot 07.50 uur. In totaal controleerden de politieagenten ongeveer 130 fietsers en bromfietsers.