Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 23 november 2004

Wereldcadeaus voor de feestdagen

Wereldcadeau
Koop bij World Vision een Wereldcadeau. Bijvoorbeeld een geit voor een gezin in India of een winterjas voor een kind in Tsjetsjenië. Op deze manier heb je èn een origineel cadeau te pakken èn help je een familie uit de armoede. Je bestelt een cadeau namens een vriend of familielid. Bij je bestelling ontvang je een persoonlijk certificaat als bewijs voor jouw cadeau aan een kind of gezin in onze projecten.

Winterjas en volleybalset
Op www.wereldcadeaus.nl vind je al leuke én nuttige cadeaus vanaf 5 Euro. Sinds kort zijn er 11 nieuwe cadeaus toegevoegd, waaronder een winterjas voor Tsjetsjenië (18 Euro), een setje toiletartikelen (5 Euro) en een volleybalset (25 Euro).

World Vision
World Vision is één van de grootste christelijke hulporganisaties in de wereld en is werkzaam in bijna honderd landen. World Vision richt zich met name op kinderen waarbij financiële sponsoring een belangrijke rol speelt. World Vision werkt onder meer samen met Unicef. De organisatie is in het bezit van het CBF-keurmerk voor verantwoorde fondswerving en besteding.